• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Odamıza Ziyaret

  • 02.12.2019
  • Bulancak

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU ve beraberindeki heyet, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali FATOĞLU’ nu ziyaret ederek 2019 yılı değerlendirmesi yaptılar.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette; Ordu Giresun Havalimanı’nda yaşanan sefer iptalleri ve bilet fiyatlarının yüksekliğinin bölge ticaretine yansımaları konuşuldu.

İptal edilen seferlere değinen FATOĞLU; Giresun ve Ordu illeri olarak, halkımızın refahının yanı sıra turizm ve ticarette de arzu edilen hedefe varabilmemiz için Havalimanının daha aktif ve verimli olması gerekmektedir.” dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU; Ordu-Giresun havaalanında ortalamanın üstünde iptallerin olduğunu belirtirken, iptal edilen seferlerin ekonomik açıdan büyük külfete sebebiyet vermesinin yanında havaalanı kullanan insanların mağduriyeti ve en önemlisi havaalanımızın cazibesinin olumsuz etkilenmesine neden olduğunu vurguladı.” 02.12.2019 /BULANCAK  
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Odamıza Ziyaret