TDİOSB (Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Portalı)

• 19.09.2019

Sayın Üyemiz; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; Tarım ve Orman Bakanlığı’nın, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili bilgilendirme, duyuru ve diğer işlemlerin yapılacağı bir portal oluşturulduğu hususu bildirilmektedir.

Bu kapsamda Hayvansal Üretim, Bitkisel Üretim, Su Ürünleri gibi İhtisas alanlarında faaliyet gösterecek olan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDİOSB) ile ilgili bilgilendirme, duyuru ve diğer işlemler için oluşturulan portal sitesine http://tdiosb.tarbil.gov.tr adresinden ulaşılabilmekte olup geliştirme süreci devam etmektedir.

Bahsi geçen portal sitesinde TDİOSB’ lerin kuruluş ve çalışma süreçleri, üretim ve yatırım kapasiteleri, doluluk ve boşluk oranları , konum, yerleşim planları, mevzuat ve diğer konularla ilgili bilgilere ulaşılmasına olanak sağlamakla beraber TDİOSB’ ler ile ilgili duyurularında yer alacağı hususunu,

Bilgilerinize sunarız.