• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı

  • 21.06.2019
  • Bulancak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen, Senegal Uluslararası Dış Ticaret Merkezi ve Netoil Group Investment S.A. ile işbirliği içinde Senegal Devleti’nin himayelerinde “Afrika’da Petrol, Gaz ve Yeşil Enerji: Enerji Geçişi ve Altyapıların Finansmanında Yenilikçi Çözümler ve Yatırım Fırsatları” temasıyla, 1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı’nın 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında Dakar Uluslararası Dış Ticaret Merkezi’nde düzenleneceği belirtilmektedir.

 

Yazıda, genel olarak enerji ve özellikle de yenilenebilir enerji odaklı petrol ve gaz alanında müdahil olan tüm ilgili taraflara açık olan Fuarın aynı zamanda yerel ve yabancı yatırımcılar, hükümet temsilcileri ve tüm petrol ve gaz sanayi aktörleri arasında yatırım alanında fırsatları, ortaklıkları ve ticari alanda işbirliklerini görüşme imkanı veren bir platform olduğu vurgulanmaktadır.

 

Fuara ilişkin detaylı bilgilere TOBB internet sitesi (www.tobb.org.tr)  “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.


İlgili üyelerimize duyurulur.

 

 

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği