• 22.04.2019

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri, TOBB tarafından düzenlenen, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerlerine katıldı. Seminerde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  faaliyetleri ve çeşitli konularda uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldı.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin katıldığı seminer üç gün sürdü. Seminer boyunca üyelere, ‘TOBB’un Kurumsal Yapısı’, ‘Cemil Çiçek ile Söyleşi’, Küresel Gelişmeler ve Türkiye’, ‘Kredi Garanti Fonu’, ‘TOBB ETÜ Sunumu’, ‘TOBB Tahkimi ve Arabuluculuk’, ‘TOBB İştirakleri’, ‘Türk Ekonomisindeki Gelişmeler’, ‘İş Hayatında İletişim’, ‘Etkili Yönetim Becerileri’, ‘E-Ticaret ve Sosyal Medya’, ‘Finansal Yönetim’, ‘Medya İlişkileri’, ‘Protokol Kuralları’ gibi konularda uzmanlar tarafından bilgilendirme yapıldı.

19-20-21 Nisan 2019 / ANKARA