• Bulancak booked.net
    +28°C

Haberler & Duyurular

26.Tiran Uluslararası Fuarı

  • 15.03.2019
  • Bulancak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gönderilen yazıda; Arnavutluk'un Başkenti Tiran'da geçtiğimiz dönemde beş kez Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirildiği, sektör temsilcilerinin talepleri doğrultusunda bölgenin en önemli uluslararası platformu olarak bilinen "26.Tiran Uluslararası Fuarı'nın" Türkiye Milli İştiraki İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği ifade edilmiştir.

 

23-26 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek "26. Tiran Uluslararası Fuarı'nın" Türkiye Milli İştiraki Katılım Bedelinin 2.650TL/m2 olduğu, bu bedele tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmiştir.

 

Yazıda devamla, ülkemiz ile Arnavutluk arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması ile 26. Tiran Uluslararası Fuarı'nın öneminin arttığı, Fuarda tüm sanayi, ticaret ve hizmet firmalarının yer almasının mümkün olduğu ifade edilmektedir.

 

Arnavutluk ve Güneydoğu Avrupa ülkeleri potansiyelinin değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan 26.Tiran Uluslararası Fuarı'nda profesyonel ziyaretçiler ile ikili görüşme imkanları sağlanacağı belirtilmiştir.

 

Sözkonusu etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgi içeren görsel ve başvuru formuna ilişikteki dosyadan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin resmi web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/ Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

 

İlgili üyelerimize duyurulur.

 

 

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği