Enflasyonla Mücadele Programı

• 12.10.2018

Sayın Üyemiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Hükumetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde “İndirim Kampanyası” başlatıldığı, 81 il, 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsamız ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda/Borsa üyelerinin İndirim Kampanyasına katkıda bulunmasının önem arz ettiği bildirilmiştir.

Bu kapsamda, ekteki listedeki (ek-1) tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

İndirim yapan üyelerimizin tespit edilmesi ve söz konusu üyelere ilişkin ilişikte (ek-2) yer alan formun doldurarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere 19 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız gönderilmesini rica eder, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

Enflasyonla Mücadele Programı