• 16.05.2018

KOBİGEL KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında, imalat sanayi ve yazılım sektörüne yönelik "İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi" başlığında Proje Teklif Çağrısı hazırlanmış ve başvuru tarihleri 24 Nisan-22 Haziran 2018 olarak belirlenmiştir. Proje çağrısı ile işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebilecektir.

KOSGEB Giresun Müdürlüğü ve Odamız işbirliği ile 17.05.2018 tarihinde Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda saat: 16:00 ‘da Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.