KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

• 28.09.2017

KOSGEB tarafından KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında “Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve KOBİ’lerin Payının Artırılması” konulu bir proje çağrısı yayınlanmıştır.

11 Eylül- 20 Ekim 2017 tarihleri arasında elektronik ortamda başvuruları yapılacak olan proje teklif çağrısına ilişkin detaylarahttp://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/detay/3288/kobigel-kobi-gelisim-destek-programi linki üzerinden ulaşabilmektedir.

Bu çerçevede, üyelerimize yönelik Odamız ve KOSGEB Giresun Müdürlüğü işbirliğinde; KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere, 28 Eylül 2017 Perşembe günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında, Odamız Konferans Salonu’nda, “KOBİGEL - Kobi Gelişim Destek Programı “Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve KOBİ’lerin Payının Arttırılması” Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı